Romana  English  PRIMA PAGINA DESPRE NOI CONTACT
    Produse si Servicii
    Capabilitati / Certificari
    Actionariat
    Galerie Foto
    Anunturi
AVERTISMENT - TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A WEB SITE-ULUI AVIOANE CRAIOVA S.A.
Va rugam, cititi cu atentie Conditiile urmatoare inainte de a utiliza acest Web Site. Prin accesarea sau folosirea site-ului nostru, acceptati conditiile definite mai jos. Va trebui sa revedeti aceste conditii cu regularitate, pentru ca ele pot fi schimbate in orice moment - acesta fiind numai la latitudinea noastra. Daca nu sunteti de acord cu aceste conditii, nu trebuie sa accesati sau sa folositi altfel site-ul nostru. Termenii si conditiile urmatoare se aplica site-ului nostru. "Continut" se refera la orice material, documente, imagini, grafica, logo-uri, design, audio, video si orice alta informatie provenita de pe site-ul nostru.
1. Web Site-ul nostru este Numai pentru Informarea Dumneavoastra
Web site-ul nostru va furnizeaza informatii fara nici o plata, numai ca serviciu informativ. Asigurand accesul la continul Web site-ului nostru, noi nu va garantam ca:
acesta are continut complet si fara erori;
continutul este la zi;
avem datoria sa actualizam orice continut;
continutul nu are erori tehnice sau tipografice;
continutul este fara modificari produse de o terta parte, si
accesul la site va fi fara intreruperi, erori, virusi sau alte elemente care pot dauna computerului Dumneavoastra

Noi nu ne asumam nici o responsabilitate in aceste privinte. Cu alte cuvinte, Dumneavoastra folositi site-ul pe riscul Dvs. In nici o circumstanta, incluzand, dar ne limitandu-se la neglijenta, nu vom fi raspunzatori pentru orice pagube, directe, indirecte sau consecinta a utilizarii site-ului. Aceasta include pierderea de date sau profit ca urmare a folosirii sau inabilitatii de folosire a continutului acestui site, chiar daca vreun reprezentant al nostru a fost prevenit de posibilitatea de va produce pagube. Daca folosirea de catre Dvs. a Web site-ului nostru resulta in necesitatea Dvs. de a utiliza service-ul, reparatia sau corectia echipamentului sau datelor, va asumati integral costurile pana la limita pe care legea o permite.
2. Noi va punem la dispozitie Web Site-ul nostru "asa cum este" si negam orice Garantie
Continutul Web site-ului nostru este furnizat "asa cum este" si fara garantii de orice fel, implicite sau exprese. Negam orice garantie , expresa sau implicita, incluzand, dar nelimitandu-se la, garantii comerciale sau potrivirea pentru vreun scop particular.
3. Nu ne asumam raspunderea pentru Link-uri si continut apartinand unei terte parti
Putem furniza hyperlink-uri sau pointer-uri catre alte Web site-uri ale unor terte parti sau putem furniza continut al unei terte parti pe Web site-ul nostru prin "framing" sau alte metode. Link-urile catre Web site-urile unor terte parti sunt furnizate numai pentru informarea Dvs. Continutul in oricare Web site Link nu este sub controlul nostru, asa incat nu suntem raspunzatori pentru acesta, incluzand orice alte link-uri din site-rile tertelor parti. Daca decideti sa accesati orice site-uri ale tertelor parti cu link-uri pe site-ul nostru, o faceti in totalitate pe propriul Dvs. risc. Este la latitudinea Dvs. sa va luati precautii care sa va asigure ca link-ul este fara virusi, viermi, trojani sau alte elemente de natura distructiva.
4. Daca furnizam un Link, Noi Nu Inregistram, in mod necesar, o Terta Parte
Ne rezervam dreptul de sterge in orice moment un link catre Web site-ul unei terte parti. Faptul ca furnizam un link catre Web site-ul unei Terte Parti nu inseamna ca inregistram, autorizam sau sponsorizam acel Web site. Aceasta, de asemenea, nu inseamna ca suntem asociati proprietarii sau sponsorii Web site-ul tertei parti.
5. Daca exista un Link al unei terte parti catre Web Site-ul nostru, acesta nu este o Inregistrare
Daca exista un Link al unei terte parti catre Web site-ul nostru, acesta nu este in mod necesar o Inregistrare, Autorizare, Sponsorizare, Afiliere, joint venture sau parteneriat cu noi. In cele mai multe cazuri, noi nu suntem in cunstinta ca o terta parte are un link catre Web site-ul nostru.
Un Web site care are un link catre Web site-ul nostru:
Poate avea link-ul catre noi, dar nu poate reproduce continutul nostru;
Nu trebuie sa creeze un browser, un mediu border sau frame cu continutul nostru;
Nu trebuie sa implice ca noi am inregistrat acest link sau produsele sale;
Nu trebuie sa prezinte eronat relatia lui cu noi;
Nu trebuie sa prezinte informatii false despre produsele si serviciile; si
Nu trebuie sa aiba continut care sa fie de gust indoielnic, ofensiv sau controversat, si trebuie sa aiba numai continut potrivit tuturor grupelor de varsta.
6. Daca ne transmite-ti sau furnizati date, acestea nu sunt confidentiale
Noi nu dorim sa primim informatii confidentiale sau proprietare de la Dvs. prin Web site-ul nostru. Daca transmiteti sau postati pe Web site-ul nostru orice material, date, informatii sau idei prin orice mijloace, ele vor fi tratate ca ne-confidentiale si ne-proprietare si pot fi diseminate sau folosite de noi in orice scop. Datele personale furnizate noua vor fi manipulate in concordanta cu politica noastra privind confidentialitatea.
Nu sunteti autorizati sa postati sau sa transmiteti catre, sau prin Web site-ul nostru orice materiale ilegale, amenintatoare, defaimatoare, obscene, scandaloase, inflamatoare, pornografice sau profanatoare, sau orice alt continut care ar putea genera o cauza civila sau penala.
7. Folosirea Web Site-ului nostru de catre Dvs. este Restrictionata
Web site-ul nostru si continutul sau sunt proprietatea noastra si este operat de. Continutul Web site-ului nostru este Copyright si protejat de prevederile legilor si tratatelor privind Copyright-ul.

Nici un continut din http://www.acv.ro/, nu poate fi copiat, reprodus, republicat, modificat, uploadat, postat, transmis, sau distribuit in orice mod. Nu puteti, de asemenea, fara permisiune noastra prealabila, sa faceti "mirror" orice material continut pe Web site-ul nostru pe orice alt server. Singurele exceptii la aceste restrictii sunt cand:
ati obtinut permisiunea noastra scrisa pentru a va abate de la aceste restrictii, sau
puteti downloada o copie a continutului pe un singur computer, numai in scop personal, informational, non comercial, asigurandu-va ca pastrati intacte toate prevederile privind copyright-ul sau alte note proprietare si fara a modifica, copia sau posta continutul in orice retea de calculatoare, si fara a difuza continutul in orice media.
Violarea acestor restrictii se va traduce prin violarea prevederilor uneia sau mai multor legi si este interzisa in mod expres prin lege. Daca violati aceste restrictii, puteti fi subiectul actiunilor civile sau penale indreptate impotriva Dvs. Daca va acordam permisiunea sa va abateti de la aceste restrictii, permisiunea va fi anulata in mod automat daca incalcati oricare din termeni sau conditii. In urma anularii permisiunii, trebuie sa distrugeti imediat orice material downloadat sau printat.

Lista de mai jos este o lista ne-exclusiva a marcilor inregistrate comerciale sau de serviciu ale AVIOANE CRAIOVA S.A., Romania si sau altor companii/tari:
IAR 99, IAR 99 SOIM, IAR 93, Fokker, S.A.B.C.A., Airbus, Bombardier Transportation, Elbit, Elbit Systems, Elisra, Elta, Elop, Rolls Royce Viper, Pro Engineer, CATIA, TOPS.

Configuratiile si proiectele avioanelor pot fi de asemenea marci inregistrate sau sunt, incluzand fara limitari, anumite configuratii ca de exemplu configuratia avionului IAR 99 SOIM.

Extinzandu-se la un nume, logo sau design care nu apare in lista de mai sus, o astfel de ne-aparitie nu se constituie ca o abatere de la orice drepturi privind proprietatea intelectuala pe care AVIOANE CRAIOVA S.A. le are stabilite pentru produsele, serviciile, numele sau logo-urile, sau in configuratiile produselor sau proiecte, pentru care aceste drepturi sunt rezervate in mod expres.
8. Punandu-ve la dispozitie continut, Noi nu va permitem sa utilizati marcile noastre comerciale
Marcile comerciale, de serviciu si logo-urile AVIOANE CRAIOVA S.A. folosite sau expuse Web site-ul nostru sunt marci inregistrate si neinregistrate. Nimic, de pe acest Web site, nu va fi considerat ca acordat implicit sau altfel, ca licenta sau drept de utilizare fara permisiunea nostra scrisa. Cererile privind utilizarea marcilor altor companii, marci care pot fi mentionate pe acest Web site, trebuie sa fie trimise direct catre aceste alte companii. Numele AVIOANE CRAIOVA S.A., sau logo-ul nostru, nu pot fi folosite in nici un fel, fara permisiunea noastra scrisa prealabila, incluzand publicitatea sau reclama relativ la distributia materialelor pe Web site-ul nostru. Nu sunteti autorizati sa folositi logo-ul nostru ca unhyperlink catre Web site-ul nostru, decat daca ati obtinut in prealabil, permisiunea noastra scrisa.
9. Noi nu furnizam sfaturi/recomandari pentru Investitii/Investitori si nu solicitam oferte
Nimic de pe acest site nu constituie sfaturi/recomandari pentru investitii. Noi furnizam materiale/date care pot privi investitiile numai pentru informarea Dvs. Suplimentar, datele care pot privi investitiile din continutul Web site-ului nostru, nu se trebuie considerate oferte sau cerere de oferta si noi nu oferim spre vanzare actiuni.

Toti investitorii ar trebui sa stie ca in orice afaceri sau operatiuni cu actiuni exista "suisuri" si "coborasuri". Nu exista garantii privind performanta viitoare a actiunilor societatii noastre. Inainte de a investi/cumpara actiuni, trebuie sa va protejati devenind un investitor educat. Daca sunteti interesat de actiunile societatii noastre, noi va recomandam ca cel putin sa cititi ultimul raport financiar anual.
Ultimul raport financiar annual este accesibil pe acest Web site.
10. Nu trebuie sa va bazati pe informatia privind valoarea actiunilor de pe Web Site-ul acesta
Noi nu generam pe Web site-ul nostru informatii privind valoarea/pretul actiunilor AVIOANE CRAIOVA S.A. Noi credem ca informatiile privind actiunile sunt corecte dar nu putem da garantii privind acuratetea, completitudinea sau actualitate acestor informatii. Pentru scopuri investitionala nu trebuie sa va bazati pe informatiile privind valoarea actiunilor de pe acest site. Nu raspundem pentru nici un fel de pierderi sau pagube, directe sau indirecte, incidentale, speciale, consecventiale sau exemplare care ar putea apare daca va bazati pe aceste informatii.
11. Accesind Web Site-ul nostru trebuie sa respectati legile locale
Acest site este controlat de noi din birourilr din Romania. Noi nu garantam ca materialele sau continutul prezentat pe site este corespunzator sau adecvat legislatiei din alte tari. Daca hotariti sa accestai acest site din alte locatii avand alta jurisdictie, o faceti din initiativa proprie si pe raspunderea Dvs. privind legislatia locala. Noi nu suntem responsabili pentru violarea vreunei legi ca urmare a acestui fapt. Nu puteti folosi sau exporta continut din acest site violand reglementarile si legile E.U. aplicabile. Orice revendicare relativ la Web site-ul nostru si la continutul sau trebuie sa fie guvernata de legile din Romania fara a da efect oricarui conflict de legi. Sunteti de acord ca orice actiune in lege, intre noi, in orice scop privind acest Agrement sau obligatii ale partilor, trebuie purtata exclusiv intr-o curte din Romania.
12. Sunteti legat prin modificarile termenilor si conditiilor din acest Agrement
Noi putem, in orice moment, sa revizuim termenii si conditiile actualizand aceasta postare. Utilizand Web site-ul nostru, sunteti de acord sa fiti legat de orice astfel de revizie si de aceea trebuie sa vizitati periodic aceasta pagina pentru a vedea continutul Agrementului curent de care sunteti legat. Anumite prevederi ale acestor termeni si conditii pot fi inlocuite prin note legale noi. In eventualitatea conflictelor dintre termenii si conditiile din acest Agrement si termenii si conditiile din oricare alte agremente dintre AVIOANE CRAIOVA S.A. si clientii sau vendorii sai, utimele vor prevala.
13. Utilizand Web site-ul nostru sunteti de acord sa ne aparati si sa ne despagubiti
Sunteti de acord sa despagubiti, aparati si mentineti fara paguba AVIOANE CRAIOVA S.A., functionarii sai, directorii, angajatii, agentii, licentiatorii, furnizorii si orice furnizori terti de informatii catre noi, impotriva pierderilor, cheltuielilor, pagubelor si costurilor, incluzand cheltuielile rezonabile pentru consiliere juridica, rezultate din orice violare a acestui Agrement facuta de Dvs.
14. Sub acest Agrement Tertele Parti pot avea drepturi
Unele prevederi ale acestui Agrement sunt in beneficiul AVIOANE CRAIOVA S.A., functionarilor, directorilor, angajatilor, agentilor, licentiatorilor si furnizorilor sai. Fiecare din aceste entitati trebuie sa aiba dreptul sa exercite acele prevederi direct impotriva Dvs., reprezentandu-se pe sine.
15. Cum poate fi anulat acest Agrement
Acest agrement poate fi anulat de oricare dintre parti fara nici o notificare, in orice moment, pentru orice motiv, cu conditia ca Dvs. nu mai puteti utiliza Web site-ul nostru dupa ce ati anulat acest Agrement. Prevederile din capitolele 2, 6, 7, 8, 12, 14, si 15 ale acestui Agrement vor supravietui oricarei anulari a acestuia.
16. Diverse
Insuccesul nostru in a insista asupra sau in exercitarea indeplinirii acestui Agrement nu trebuie sa se contituie ca o exceptie permisa de la orice prevedere sau drept. Nici maniera legaturii dintre parti nici practicile comerciale nu vor actiona pentru a modifica nici o prevedere a acestui Agrement. Noi putem atribui drepturi si sarcini sub acest Agrement oricarei parti in orice moment fara a va notifica.

Copyright © 2007 AVIOANE CRAIOVA SA
Avertisment
Design si Implementare
FASTWEB ROMANIA